Олександр Усик відкрив збір коштів на відбудову багатоквартирного будинку в Ірпені

Unnamed File

У свій День народження, 17 січня, відомий український боксер Олександр Усик оголосив про збір коштів на відновлення пошкодженого під час бойових дій багатоквартирного будинку в Ірпені на вулиці Лисенка, 14г. Пожертви збиратимуть у рамках ініціативи Президента України UNITED24.

«Це дозволить 40 українським сім’ям повернутися до своїх домівок. Нам потрібно 12 000 000 гривень. Я пожертвую 8 000 000 особисто, і прошу вас допомогти зібрати ще 4 000 000. Ваші пожертви – це найкращий подарунок на день народження, про який можна тільки мріяти», — написав Усик на своїй сторінці в Інстаграм.

Долучитися до збору коштів для відбудови цього будинку можна ТУТ.

Нагадаємо, завдяки проєкту «United24» в Ірпені відбудують сім багатоквартирних будинків і стадіон «Чемпіон», над яким особисту опіку взяв ще один зірковий амбасадор ініціативи Андрій Шевченко.

Також кожен, хто бажає підтримати відбудову міста-героя Ірпеня, може зробити це за допомогою інтернет-платформи «Patreon». Фонд відновлення міста створив на платформі сторінку «Help Irpin. Благодійні пожертви на реконструкцію Ірпеня».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300