15 травня стартує шостий художній пленер «Намальований Ірпінь»

Photoeditorsdk Export 2021 05 14t150131.820

15 травня в Ірпені на Київщині розпочнеться VI Відкритий художній пленер «Намальований Ірпінь», у якому візьмуть участь понад чотири десятки митців.

«Ірпінь знову заполонять художники. Завтра, в суботу, 15 травня, вже вшосте до нашого міста з’їдуться майстри олівця та пензля з усієї України. Протягом 15–23 травня тут триватиме черговий художній пленер «Намальований Ірпінь» імені Володимира Сидорука. Цього разу пленер буде присвячений ініціатору, співорганізатору та незмінному натхненнику всіх художніх пленерів в Ірпені, Заслуженому художнику України Костянтину Могилевському, життя якого зупинилося минулого року», – написав на своїй сторінці у фейсбуці Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Він зазначив, що проведення пленеру ініціювала команда партії «Нові Обличчя», а головою оргкомітету традиційно є очільниця відділу культури, національностей та релігій, депутатка Ірпінської міської ради Євгенія Антонюк.

«Загалом у VI художньому пленері «Намальований Ірпінь» візьмуть участь понад 40 митців. Вони працюватимуть у парках, скверах та просто на вулицях Ірпеня. І, як завжди, залишать по собі нетлінне відображення краси нашого міста на полотнах. За традицією, частину робіт з кожного щорічного пленеру передають до Ірпінського історико-краєзнавчого музею та комунальних закладів міста. Цього року також заплановані майстер-класи від іменитих художників, тож слідкуйте за оголошеннями», – зазначив Олександр Маркушин.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300