16 ірпінців отримали почесні відзнаки РНБО

Photoeditorsdk Export

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк та ще 14 ірпінців, які відзначилися, обороняючи місто та рятуючи його жителів, отримали нагороди від Ради національної безпеки і оборони України.

«Ірпінь повинен знати своїх героїв, людей, що здійснили подвиг та дали відсіч окупантам! За моєї ініціативи було подано клопотання до Ради національної безпеки і оборони України щодо нагородження наших героїв. За дорученням Секретаря РНБО України Олексія Данілова перший заступник Секретаря Ради, генерал-полковник Руслан Хомчак вручив голові Ірпінської міської ради Олександру Маркушину та офіцеру Володимиру Федченку Нагрудний знак «Захисник України»», – розповіла на своїй сторінці у фейсбуці секретар Ірпінської міськради Анжела Макеєва.

Також відповідно до розпорядження РНБОУ медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України III ступеня» було нагороджено:

Гурiна Артема Вікторовича              
Дворнікову Віолетту Віталіївну
Загодiренка Артура Олеговича
Карплюка Володимира Андрійовича
Kocтенкa Володимира Івановича
Куценка Ігоря Дмитровича
Мигитко Ірину Валентинівну
Міронішену Зоряну Анатоліївну
Негрешу Дмитра Михайловича
Нетьосова Антона Вячеславовича
Руденка Володимира Григоровича
Руденка Сергія Степановича
Скрипника Сергія Федоровича
Шевченка Максима Олександровича

Нагадаємо, 24 березня Президент України Володимир Зеленський присвоїв Ірпеню почесну відзнаку «Місто-герой України» та нагородив міського голову Олександра Маркушина орденом «За мужність» ІІІ ступеня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300