20 листопада – перша сесія новообраної Ірпінської міськради

Photoeditorsdk Export (92)

20 листопада об 11:00 відбудеться перша сесія Ірпінської міської ради VIІІ скликання. Про це повідомила її пресслужба.

Під час пленарного засідання відбудеться оголошення міською територіальною виборчою комісією рішення про реєстрацію депутатів міськради та Ірпінського міського голови.

«Відповідно до рішення місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 листопада 2020 року, з метою дотримання протиепідемічних норм та недопущення розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 буде обмежено кількість присутніх під час проведення сесії Ірпінської міської ради, окрім депутатів, задіяних у сесійному засіданні, доповідачів та акредитованих засобів масової інформації», – зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, на посаду міського голови Ірпінська територіальна громада обрала Олександра Маркушина – за нього проголосували 45,42% виборців.

На виборах до міськради 30,39% голосів отримали кандидати в депутати від партії «Нові Обличчя», 13,48% – представники «Європейської солідарності», 11,88% – «Батьківщини», 7,36% – «Голосу», 7,07% – «Слуги народу» й 5,34% – «Свободи».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300