8 квітня у Facebook — онлайн-зустріч із ірпінським письменником Василем Чернявським

Photoeditorsdk Export 2020 04 07t175225.509

8 квітня в рамках проєкту «Вечірні літературні зустрічі», започаткованого в період карантину Кабінетом молодого автора Національної спілки письменників України (НСПУ), відбудеться онлайн-зустріч із ірпінським літератором Василем Чернявським. Про це повідомляє секретар НСПУ по роботі з молодими авторами Юлія Бережко-Камінська.

«Чого очікувати від цієї зустрічі, не знає, мабуть, і сам її герой. 8 квітня о 21.00 у прямому ефірі «Вечірніх літературних зустрічей» – винахідливий піаніст-ексцентрик і поет-експериментатор, оптимістичний драматург і доброзичливий композитор з Ірпеня (Київщина) Василь Чернявський (Вася ЧЕ). Як зазначає автор про себе – «у матеріалістичному світі нахабного капіталізму – журналіст-гуморист. Заслужений мрійник України. Проста, сором’язлива, геніальна особистість». Василь працює в музично-театральних жанрах, які сам і вигадав: комедіпоп і трагедірок. Абсурд, наїв і позитив – сфера життєдіяльності, творчості та інших трюків Василя Чернявського», — зазначає секретар НСПУ.

Василь Чернявський — випускник Криворізького музичного училища (2004) та Київського національного університету театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого (2009). Автор книжок «Ловець слів» (2013), «Пляжний смотритель» (2016) і «Драматичні комікси та Дивні казки» (2019). Автор і ведучий театральних і телевізійних проєктів: «ПРО-ПО-ПО: Прозаїчні вечори по понеділках», «Музорубка», «Музобійка», «Театр одного казкаря», «Топ-ляп», «Голодний дегустатор», «Репортаж-шарж», «Експерти з народу».

Онлайн-зустріч із Василем Чернявським відбудеться на його сторінці у фейсбуці.

Нагадаємо, 1 квітня в проєкті «Вечірні літературні зустрічі» взяла участь молода поетеса з Ірпеня, член Національної спілки письменників України Ірина Мостепан.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300