Анастасія Попсуй увійшла до ТОП-100 найуспішніших українців (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 11 30t200937.933

Громадська діячка, колишня виконувачка обов’язків Ірпінського міського голови Анастасія Попсуй увійшла до числа лауреатів IV щорічної премії «100 успішних українців» за версією журналу «Ukrainian People». Також вона стала одним із облич премії – її фото потрапило на обкладинку спецвипуску журналу.

На сторінці спецвипуску, присвяченій Анастасії Попсуй, зазначається, що вона – «експерт у сфері освіти, ґендерної рівності, регіонального та місцевого самоврядування, очільниця ГО «Європейська асамблея жінок-депутатів», стипендіат і випускниця Літньої школи Гарвардського університету (США); нагороджена Верховною Радою України за заслуги перед українським народом; у 2014 році адмініструвала найбільшу благодійну акцію в історії України з допомоги родинам загиблих на Майдані».

Церемонія нагородження володарів премії пройшла в столичному музеї «Становлення української нації».

«Вже традиційно, але в новому форматі та з усіма обмеженнями, відбулася IV щорічна премія #100успішнихукраїнців, яка об‘єднує Народних героїв України, волонтерів, благодійників, бізнесменів, лікарів, громадських та культурних діячів, акторів, дизайнерів, юристів та талановитих дітей… Від щирого серця хочу привітати наших переможців, кожен з яких на власному рівні творить справжні дива та змінює суспільство, бо сьогодні справжній успіх – це здатність віддавати та транслювати людські цінності, а не грати на публіку, як на жаль, звикли деякі», – зазначила засновниця премії, головна редакторка «Ukrainian People» Тетяна Петракова.


«Честь бути обраною однією зі 100 українців, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої країни. Для мене це дійсно свято душі й визнання», – прокоментувала подію на своїй сторінці в соцмережі Анастасія Попсуй.

Нагадаємо, 24 листопада в приміщенні прес-центру інформагентства «Укрінформ» відбулася презентація результатів очолюваного Анастасією Попсуй соціального проєкту з надання психологічної підтримки жінкам в умовах економічної кризи через COVID-19. У рамках проєкту було проведено навчання за унікальною авторською програмою для працівників центрів соціальних служб і психологів із 20 міст України, які, у свою чергу, надали більше 400 персональних консультацій жінкам, що опинилися в скрутному становищі. Проєкт, реалізований за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, тривав протягом липня – листопада 2020 року; передбачається, що він матиме подальший розвиток.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300