Андрій Клочко: «Ірпінь стане першим містом в Україні, де за підтримки Президента збудують Льодову арену»

A26i1425 (1)

Ірпінь стане першим містом в Україні, де за підтримки Президента буде збудована Льодова арена. Про це сьогодні під час нагородження спортсменів в Ірпінській міськраді заявив голова Комітету Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування Андрій Клочко.

«Буде зроблена проєктно-кошторисна документацію з приводу будівництва Льодового палацу, який буде першим у місті Ірпінь, і цей проєкт далі тиражуватиметься по Україні. Ви будете першим містом в Україні, де, я впевнений, буде збудована і здана в експлуатацію за підтримки Президента Льодова арена», – зазначив народний депутат.

Він висловив упевненість у тому, що «Ірпінь зможе стати (спортивною) столицею Київської області, де будуть народжуватися нові чемпіони, нові олімпійці, і гордість за їхні виступи буде кожного з нас пробирати до мурах».  

Нагадаємо, сьогодні Андрій Клочко висловив подяку Ірпінській громаді та міському голові Олександру Маркушину за підтримку борчині Ірини Коляденко на шляху до олімпійської медалі.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300