Андрій Літвинов спростував фейк про «висловлення недовіри» нардепу

Photoeditorsdk Export 2019 11 15t150822.231 1

Секретар Ірпінської міськради Андрій Літвинов опублікував прийняте на сесії звернення до народного депутата Олександра Горобця, в якому міститься прохання поінформувати депутатський корпус Ірпеня щодо питань, пов’язаних із мораторієм на продаж сільськогосподарських земель, та роз’яснити свою позицію з цього приводу. Таким чином Літвинов спростував повідомлення телеканалу «Погляд» про те, що у зверненні нібито йшлося про висловлення нардепу недовіри та був заклик до нього скласти мандат.   

«Черговий фейк від «Погляду», зроблений з однією метою – посварити мене з депутатським корпусом. Горе-журналісти навіть не спромоглися витратити 2 хв. часу та подивитись рішення, яке є у вільному доступі на сайті Ірпінської міської ради: http://www.imr.gov.ua/attachments/article/16633/5842.PDF, де чітко йдеться про звернення до депутата по 95 округу щодо стану громадської думки, потреб і запитів населення округу з питання мараторію. І про недовіру немає ні слова», – зазначив Андрій Літвинов на своїй сторінці в соцмережі.

«Спростовуючи фейк, публікую оригінал звернення до Горобця О. С. Нагадую тим, хто любить створювати фейкові новини, що будь-яке звернення має бути обов’язково підписаним. Це звернення лежить під рішенням сесії, і будь-якого іншого бути не могло в природі», – додав Літвинов.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300