Андрій Літвинов відзвітував за рік депутатської роботи

Photoeditorsdk Export 2021 12 10t205127.349

Депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя» Андрій Літвинов відзвітував про свою депутатську діяльність упродовж першого року після обрання. Він є заступником голови постійної депутатської комісії ІМР із питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, енергетики, зв’язку та побутового обслуговування населення, другу каденцію поспіль закріплений за виборчим округом №5.

Публікуємо звіт депутата в повному обсязі.    

ЕКОЛОГІЧНІ ІНІЦІАТИВИ

Висадили 12 дерев – зокрема, біля будинків №1а та №16 по вул. Миру.

Висаджено 36 кущів уздовж вул. Мінеральної.

Завершується озеленення скверу на розі вулиць 8-го Березня і Тургенєвської.

Спільно з міським головою Олександром Маркушиним та громадською спілкою «Рибалки Ірпеня» провели зариблення озера в мікрорайоні БКЗ. Випустили 2500 коропів (понад 500 кг).


БЛАГОУСТРІЙ

Виконано капітальний ремонт прибудинкової території по вул. Миру, 1а.

Розпочали заміну парканів біля клумб. Замінено паркани біля будинків за адресами: вул. Миру, 4, Соборна, 146 та Соборна, 148; установлено частково по вул. Миру, 6а.

Підтримуємо прибудинкові території в належному стані. Проведено поточний ремонт проїздів по вул. Миру.

Зроблено ремонт під’їздів, які найбільше його потребували, в будинках по вул. Соборній, 146, Миру, 6 та Миру, 14. Також були закуплені матеріали для ремонту під’їзду в будинку №2б по вул. Миру.

Проведено капітальний ремонт покрівлі будинку по вул. Миру, 18. У мікрорайоні БКЗ залишилося лише два будинки зі старого житлового фонду без капітального ремонту даху.

За зверненням мешканців будинку №10 по вул. Тургенєвській вирішили проблему паркування автомобілів – облаштували біля будинку паркувальний майданчик.

Також почали разом із мешканцями облаштовувати паркувальний майданчик біля будинку №1а по вул. Миру.

Облаштували ділянку тротуару по вул. Миру (між будинками №6 і №6а), яку мешканцям навколишніх будинків доводилося обходити по дорозі.

Облаштували тротуар біля скверу Миру.

Завершено будівництво нового корпусу СЗОШ №1 на більш ніж 800 учнів. У корпусі – два спортзали, актова зала, бібліотека і своя окрема їдальня. Повністю оновили й шкільний двір – зараз він із новими спортмайданчиками й сучасними біговими доріжками.

Було утеплено та розфарбовано в яскраві кольори корпус ДНЗ №6 «Радість». Садочок не впізнати. Це не тільки гарно – утеплення зекономить за опалювальний період значні бюджетні кошти.

Також не забуваємо й про внутрішні проблеми садочка. За зверненнями батьків продовжили закуповувати нові меблі та проклали інтернет-мережу, почали ремонт санвузла в групі «Бджілочка». Ще трохи часу – і садочок, у який ще я ходив у дитинстві, не буде відрізнятися від відкритих в останні роки.

ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ

У 2021 році продовжили заміну старих дерев’яних вікон на нові, металопластикові в будинках по вул. Миру, 2, Миру, 4 та Соборній, 146.

У старих будинках у мікрорайоні БКЗ за останні роки замінені майже всі старі вікна в місцях загального користування.

Кожного року працюємо, щоб у будинках ставало тепліше взимку та щоби мешканці могли заощаджувати на опаленні.

Установили в пілотному режимі автоматичну систему регулювання опалення у СЗОШ №1. Подача тепла регулюється обладнанням у залежності від температури на вулиці. Також є можливість корегування в онлайн-режимі. За попередніми підрахунками (з урахуванням досвіду аналогічних проєктів в інших містах) за опалювальний період маємо зекономити на опаленні близько 400 тис. грн.

ПІДТРИМКА ПЕНСІОНЕРІВ, СОЦІАЛЬНО НЕЗАХИЩЕНИХ ОСІБ, ОСВІТЯН

Продовжую підтримувати клуб «Друга молодість», якому в цьому році виповнилося 10 років. Цьогоріч члени клубу продовжують займатися на стадіоні «Чемпіон», вчаться спортивній ході, грають у петанк та їздять на екскурсії. Уже відвідали монастир біля селища Чоповичі на Житомирщині та парк «Олександрія» в м. Біла Церква.

Організовуємо екскурсії для вчителів СЗОШ №1. У цьому році вони побували в м. Умань (у дендрологічному парку «Софіївка») та в Межигір’ї.

Продовжуємо підтримувати пенсіонерів і соціально незахищених людей. За рік було роздано більше 400 соціальних пакетів. Також вітаємо літніх мешканців округу на всі великі свята.

Підтримуємо мешканців округу в скруті. У грудні 2020 року в будинку №2-г по вул. Миру сталося пожежа. Закупили всі матеріали для ремонту місць загального користування. Додатково закуплений лінолеум у кухню.

ПІДТРИМКА ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ МОЛОДІ

Підтримуємо МПТК «Ратібор», де діти за бажанням безкоштовно навчаються військовій справі: вчаться орієнтуватись на місцевості, стріляти з пневматичної зброї, виживати в екстремальних умовах, орієнтуватися за мапами і т. д. Навчання проводять досвідчені викладачі, ветерани. Після завершення підготовки діти отримують пільги при зарахуванні у військові освітні заклади.

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ОСББ

ОСББ «Мирний 3» по вул. Миру 3б отримало 40% фінансування на ремонт сходів та вхідних груп. Також був повністю оновлений пісок на дитячому майданчику.

ОСББ «Сонячне місто» отримало 40% фінансування на ремонт і монтаж водостічної системи.

ОСББ «Лемонграсс» отримало 40% фінансування на капітальний ремонт вхідних груп під‘їздів.

ОСББ «Фортуна 1» отримало 70% коштів на встановлення насосної станції будинку.

ОСББ «Еверест 10» отримало 40% фінансування на капітальний ремонт вхідних груп під‘їздів, гідроізоляцію металевих парапетів, встановлення металопластикових дверей у місцях загального користування.

ОСББ «Сосновий двір 7» отримало 40% фінансування на ремонт цокольних приміщень, заміну зовнішніх конструкцій, встановлення металевих опор, металевих вхідних дверей у місцях загального користування, ремонт вхідних груп.

ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Прийоми громадян проходять, як завжди, щоп’ятниці з 13:00 до 15:00. За останні роки було прийнято більше 1000 мешканців округу з різними питаннями району. Поступово їх вирішую.

РОБОТА В КОМІСІЇ ТА НА СЕСІЯХ МІСЬКОЇ РАДИ

Працюю заступником голови депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, промисловості, транспорту, енергетики, зв’язку та побутового обслуговування населення. На засіданнях комісії постійно розглядаємо найважливіші питання життєдіяльності міста, даємо рекомендації щодо питань із профільних напрямків, які виносяться на сесії.

За рік не пропустив жодної сесії Ірпінської міської ради.

Наближається весела пора зимових свят. Разом із міським головою Олександром Маркушиним уже готуємо для всіх юних мешканців нашого округу подарунки на День святого Миколая!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300