Антон Довгопол: Організатори концерту в День Бучі поставили під загрозу життя мешканців громади

242069884 4345715472220953 9101196361113884830 N

Бучанська міська рада та керівники її структурних підрозділів нестимуть персональну відповідальність за підвищення рівня захворюваності та смертності жителів Бучанської громади після неналежного забезпечення протиепідемічних заходів під час концертної програми до Дня міста Буча, в якій узяли участь у якості глядачів сотні мешканців громади. Про це сьогодні заявив директор Ірпінської центральної міської лікарні Антон Довгопол.

«За час пандемії коронавірусу COVID-19 померли сотні і захворіли тисячі жителів Бучанської громади. Інфекційне відділення лікарні заповнене на 67%, і проведення даних заходів може призвести до заповнення інфекційки до 100%. Тому мене шокує безвідповідальна позиція організаторів концерту по відношенню до власних мешканців. Люди під час концертних заходів не були забезпечені засобами індивідуального захисту, масками, антисептиками, рукомийниками, влада не проконтролювала дистанцію. І це свідомо відбувалося в той час, коли Уряд ініціював посилення карантину», – зазначив Антон Довгопол.

«У Бучі заходиться Ірпінська міська лікарня. Після початку пандемії коронавірусу COVID-19 Ірпінь виступив з ініціативою реконструкції інфекційного відділення даної лікарні. Реконструкція відбулася протягом 21 одного дня – здебільшого за підтримки Ірпеня та місцевого бізнесу і районних бюджетів. Там працюють наші лікарі, вони щодня ризикують своїми життями і самовіддано борються за життя пацієнтів. Подібне концертне сприяння посиленню пандемії є кричущою неповагою до лікарів», – додав очільник лікарні.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300