Антон Головенко: «Не встиг дійти на перше засідання виконкому, як Зіневич почав писати «чорнуху»»

Photoeditorsdk Export (2)

Власник інтернет-провайдера «Бест» і телеканалу «Погляд» Олексій Зіневич поширює «чорнуху» про новопризначеного члена виконкому Ірпінської міської ради, голову місцевої Ради учасників АТО Антона Головенка. Про це лідер АТОвців повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.   

«Як всім вам відомо, мене включили до складу виконкому Ірпінської міської ради, де я представлятиму інтереси АТОвців Ірпеня та Приірпіння, родин загиблих, поранених на війні. Не встиг сьогодні дійти на перше засідання виконкому, як скандальновідомий власник провайдера “Бест” Олексій Зіневич вже почав писати про мене брехливу «чорнуху»», – зазначив Антон Головенко.

Він зауважив, що «багато пояснювати не буде, лише нагадає, хто такий Зіневич».

«Це той самий Зіневич, якого нещодавно США позбавили візи через тиск на свободу слова, і йому, як шкідливому коту, довелося повертатися назад. Це той Зіневич, дроти якого висять між будинками, який роздовбав всі сходові клітини та поламав дахи будинків, щоб провести Інтернет. Це той Зіневич, який нещодавно об’явив на все місто про конкурс, в якому містяни Ірпеня повинні були вгадати, яку саме модель БМВ він замовив у Мюнхені прямо з салону (до Мюнхену його поки впускають). Той, хто вгадає, мав можливість отримати від Зіневича кепку!!! Просто відверте знущання з людей. Це той самий Зіневич, який до приходу команди Карплюка був монополістом із надання послуг Інтернету. На сьогодні в нашому регіоні є конкуренція як мінімум між чотирьома провайдерами. І від цієї конкуренції перемагає споживач, а не один інформаційний лисий троль. Це той Зіневич, який є власником каналу «Погляд» і використовує цей канал виключно для політичних маніпуляцій, брехні про АТОвців та знищення іміджу Ірпеня. Це той Зіневич, якому жителі міста на День макарона принесли під офіс каструлю лапші, натякаючи, що не варто вішати її на вуха ірпінчанам. Це той Зіневич, який отримав у Бучі 1,6 га на підставних осіб, де побудував собі шикарний маєток, захопивши навіть бучанську міську вулицю Ганни Барвінок. Це саме той Зіневич, який має у своїх колах прізвисько «Один відсоток»! Чому один відсоток? Тому що більше він не набирає у жодному опитуванні :). Ну от такі у нас громадські діячі :)», – наголосив Антон Головенко.

«До речі, мені казали, що кепку переможцю конкурсу він так і не віддав :))», – додав АТОвець.

На фото – Олексій Зіневич

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300