Антон Головенко розповість на всеукраїнському форумі про співпрацю ветеранів АТО і міської влади в Ірпені (відео)

Imgonline Com Ua Bigpicture Ew40q0wlbya6t

Депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя», ветеран АТО Антон Головенко в ролі спікера візьме участь у Всеукраїнському форумі «Ветеран – громаді: потенціал, помножений на довіру». Форум, організований Міністерством у справах ветеранів України, відбудеться 10 й 11 грудня в місті Краматорську Донецької області.   

«На запрошення Міністерства ветеранів я їду на цей всеукраїнський форум у якості спікера. Я буду розповідати про успішний приклад роботи нашої ветеранської спільноти разом із міською адміністрацією», – розповів депутат на своїй сторінці у фейсбуці.    

«Незважаючи на ті тонни бруду, які лилися на нас протягом усього часу, незважаючи на ту шалену критику і політику, яка була навколо нас, на сьогоднішній день наша ветеранська організація є однією з найпотужніших і найдієвіших, і, як результат, сьогодні ми є прикладом для багатьох регіонів України. Це заслуга хлопців із Ради учасників АТО, це заслуга міського голови та всієї команди «Нових Облич», заслуга Володимира Карплюка, з яким ми протягом трьох років працювали на розвиток ветеранської спільноти та різних важливих соціальним програм – це й бізнес-проєкти (для учасників АТО), це й наш спільний будівельний кооператив, який ми будуємо разом із ветеранами, це і всеукраїнський бізнес-форум для ветеранів. Дуже багато було цікавих проєктів, про які я завтра буду всім розповідати», – зазначив Антон Головенко.

На форумі ірпінський депутат візьме участь у дискусії на тему «Ветеранська регіональна політика. Як створити дієвий майданчик для діалогу в громадах». Спікерами цього блоку будуть також перший заступник міністра у справах ветеранів України Олександр Порхун, перший заступник міністра соціальної політики України Євген Котик, голова Житомирської облдержадміністрації Володимир Федоренко, заступник голови Дніпропетровської ОДА Іван Начовний, представники територіальних громад.  

Нагадаємо, ірпінська Рада учасників АТО та місцеві будівельні компанії реалізовують за підтримки міської ради спільні проєкти зі спорудження житла для ветеранів. У липні цього року 12 атовців отримали квартири в новому житловому комплексі «Ібіс». До кінця 2022 року новоселами цього ЖК стануть ще 46 родин учасників бойових дій. Аналогічні проєкти втілюються ще у двох новобудовах міста.

З 2016 року в Ірпені за сприяння міської влади ветерани АТО та сім’ї загиблих отримали вже 50 квартир і 294 земельні ділянки. 


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
    

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300