Антон Мирончук розповів на форумі «Бізнес поруч» про антикризовий менеджмент

Photoeditorsdk Export 2021 07 01t185720.836

На бізнес-форумі «Бізнес поряд», який відбувся в Ірпені, виступили відомі бізнесмени, політики, менеджери та маркетологи зі своїми успішними проєктами. Спікери ділилися досвідом створення бізнесу та давали цінні поради учасникам заходу щодо старту своєї справи та її успішного розвитку в майбутньому. Одним із ключових спікерів форуму став СЕО Інвестиційної групи «Molodist» Антон Мирончук, який розповів про антикризовий менеджмент та про його важливість у бізнес-процесах. Про це пише «Ірпінський вісник».

На прикладі власної компанії бізнесмен продемонстрував актуальність цього інструменту та наголосив на тому, що кризові періоди в бізнесі можна подолати й завдяки цьому вийти на більш потужний рівень розвитку.

«Проблеми завжди загартовують. Більше того, проблеми просто необхідні будь-якому бізнесмену, адже вони дають змогу переоцінити певні речі, які на етапі стрімкого росту не помічаєш. Складнощі дають змогу побачити все в іншому світлі та в результаті стати кращим», – наголошує Антон Мирончук.

Бізнесмен також акцентував увагу на тому, що будь-який бізнес має бути клієнтоорієнтований: «Якою б справою ви не займалися – продажем квартир, машин чи черешень біля під’їзду – головне, щоб ваш клієнт залишався задоволеним. Робіть усе можливе і навіть більше, щоб люди, які довірили вам свої кошти, отримали якісний продукт!»


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300