Антон Опанасенко очолив ірпінську Громадську раду учасників АТО (відео)

Співпраця з новими партнерами, земля та квадратні метри для учасників АТО – це першочергові завдання, які ставить перед собою Антон Опанасенко. У 2015–2016 роках він був волонтером і добровольцем на фронті, а у грудні 2021-го очолив ірпінську Громадську раду учасників АТО.

Антон Опанасенко, голова Громадської ради учасників АТО, т. в. о. голови Ірпінської спілки ветеранів та інвалідів АТО:
«Я нещодавно на цій посаді, але маю вже чіткий план розвитку ветеранського руху. Ми хочемо нарощувати темпи забезпечення атовців земельними ділянками та житловими квадратними метрами. У цьому нам допоможуть наші депутати, які підтримують нашу спілку та раду і дуже лояльно ставляться до ветеранів у принципі».

Ми зустрілися з Антоном у Центрі допомоги учасникам АТО. Сьогодні сюди завітав і його тезка – депутат Ірпінської міської ради від партії «Нові Обличчя», ексголова Громадської ради учасників АТО Антон Головенко. Сам він неодноразово доводив, що ветерани, бізнес і влада можуть об’єднуватись і досягати значних результатів.

Антон Головенко, депутат Ірпінської міськради від партії «Нові Обличчя», ексголова Громадської ради учасників АТО:
«Наші ветерани звикли, що черга на земельні ділянки та квартири рухається, вони звикли до того, що є соціальні програми різного спрямування – і для бізнесу, і для навчання. І мені б дуже хотілося, щоб цю високу планку оновлений склад ради підтримував, і все в них вийшло».

Зараз Громадська рада АТО налічує 10 осіб, а в Ірпінській спілці ветеранів та інвалідів АТО – понад 800 учасників. Третина з них – досі на фронті. Тим, хто повертається додому, рада допомагає адаптуватися до звичного життя. Зокрема й через спорт: грають у футбол із побратимами, а навесні планують відкрити ще й пінбольний клуб. Детальніше про плани на майбутнє та можливості Ради учасників АТО можна дізнатися в нового керівника особисто. Антон приймає в Центрі допомоги учасникам АТО щосуботи з 10-ї до 14-ї години.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300