Автомати «Ecosoft»: чиста і смачна вода за доступною ціною (відео)

Чиста, безпечна, смачна та ще й за дуже доступною ціною. Саме таку воду можна легко отримати в автоматах компанії «Ecosoft». Сьогодні такі пристрої встановлені в багатьох магазинах та торгових центрах України і з кожним роком набувають усе більшої популярності. Користуватися автоматами «Ecosoft» дуже просто, кажуть у компанії.

Олександр Гродецький, продакт-менеджер компанії «Ecosoft»:
«Необхідно, по-перше, внести потрібну суму — купюри чи монети, після цього просто обираєте необхідний об’єм або натискаєте кнопку «так» — і все».

А віднедавна з’явилася можливість розраховуватися в автоматі й безконтактною карткою. Разом із нею споживач отримує приємний бонус у вигляді безкоштовних літрів та може сплачувати за воду ще меншу ціну.

Олександр Гродецький:
«Постійним клієнтам, які використовують наші автомати, ми пропонуємо зателефонувати на номер, який знаходиться на автоматі, й отримати таку картку безкоштовно. Її можна поповнювати онлайн. Поспішайте — кількість карток обмежена».

Автомати з продажу води «Ecosoft» проходять регулярне технічне обстеження та санітарну обробку. Тож хвилюватися про якість і безпеку не доводиться.

Олександр Гродецький:
«У нас є графік на кожному автоматі, ви можете його подивитися — дістати, ознайомитися і знайти останню дату, коли було сервісне обслуговування або санітарна обробка. Наприклад, якщо ми дивимося на санітарну обробку — то це 3.11.2020 року була остання санобробка автомата. Крім того, в нас на кожному автоматі є санітарно-епідемічний висновок, із яким також людина може ознайомитися, перевірити дати і впевнитися в тому, що вода є безпечною і відповідає державним нормам України».

Автомати «Ecosoft» виробляють на виробничих потужностях компанії в Ірпені. Тут їх називають міністанціями з очищення води. Потрапляючи в систему, вода з водопроводу проходить аж 9 ступенів комплексної очистки – від механічної до знезараження ультрафіолетом.

Олександр Гродецький:
«Всередині є дуже багато стадій фільтрації. Основні з них — це механічна та вугільна фільтрація (попередня очистка) й головний фільтр — мембрана зворотного осмосу, яка робить воду не лише чистою, а й безпечною за рахунок того, що видаляє шкідливі домішки, бактерії та віруси. А також є декілька фільтрів, які покращують смак води за рахунок домінералізації або сорбування домішків. І остання стадія фільтрації — це ультрафіолетове знезараження безпосередньо перед наливом, щоб вода була стовідсотково безпечною».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Учні ІЛІТ говорили про життєвий вибір із письменницею й журналісткою Оленою Пшеничною (відео)

Сьогодні, 19:56

Детальніше
Представники Ірпеня долучились до обговорення проблемних питань підтвердження права власності за зруйноване житло

Сьогодні, 19:43

Детальніше
Артем Гурін та його родина отримали 300 000 грн матеріальної допомоги, - протоколи комісії

Сьогодні, 18:35

Детальніше
Добудова медичного центру на вулиці Садовій в Ірпені почнеться уже в найближчі тижні (відео)

Сьогодні, 11:15

Детальніше
Мешканців Гостомельської громади запрошують на безкоштовне тренування

Сьогодні, 10:34

Детальніше
«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

24 Apr 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

24 Apr 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

24 Apr 12:20

Детальніше
Всі новини
300x300