Батьки підлітків, які псували громадське майно в Ірпені, заплатять штраф

Photo 2023 02 27 13 50 12

В Ірпені «на гарячому» затримали групу підлітків, які розмальовували під’їзди житлових будинків. На місце події одразу викликали поліцію, Муніципальну варту та інспекторів КП «Управління благоустрою міста».

Затримали підлітків, які псували громадське майно, пильні місцеві мешканці. У результаті – на батьків неповнолітніх осіб, відповідно до чинного законодавства, склали протоколи за «невиконання обов’язків щодо виховання дітей». Також за таку «творчість» своїх дітей вони заплатять штраф.

Як прокоментував журналістам ITV виконуючий обов’язки директора КП «Управління благоустрою міста» Дмитро Скрипник, розмір штрафу за таке порушення може становити від 340 до 1700 гривень. Скільки саме платитимуть батьки у цьому випадку вирішить виконавчий комітет Ірпінської міської ради за поданням інспекторів з благоустрою.

«Враховуючи, що останнім часом випадки пошкодження об’єктів благоустрою шляхом нанесення графіті почастішали, просимо батьків звернути увагу та проконтролювати, чим займаюся ваші діти у вільний час, чим допоможете підтримати чистоту і порядок у місті, а також збережете власні кошти», — закликають в Управлінні благоустрою міста.

Нагадаємо, працівники КП УЖКГ «Ірпінь» вже неодноразово зверталися до мешканців Ірпеня з проханням берегти громадське майно і в разі виявлення випадків, коли хтось розфарбовує зупинки громадського транспорту, огорожі чи житлові будинки – одразу звертатися в Муніципальну варту Ірпеня за телефонами (073) 0700557, (068)3799227 або (04597) 60400.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300