Біля Ірпінської школи №1 роблять нове подвір’я (відео)

До нового корпусу школи – ще й нове подвір’я. В Ірпені розпочали благоустрій території біля школи №1. Минулого року тут збудували новий триповерховий корпус на 900 учнів і тепер наводять лад у дворі. Зараз ведуться підготовчі роботи для прокладання твердого покриття кільцевого проїзду.

Сергій Росстальний, керівник підрядної організації:
«Бігові доріжечки йдуть у нас по краю території. Ось футбольний майданчик, а навколо нього заполанована така бігова доріжка». 

Багатофункціональні доріжки прокладуть майже по всьому периметру території. Їх можна буде використовувати не лише для спортивних забігів, але й для інших занять із фізкультури. Біля школи облаштують також тротуарні доріжки та зручну відпочинкову зону. А ще проведуть додаткове озеленення.

Сергій Росстальний:               
«Працює на сьогоднішній день 15 хлопців, працює дві одиниці техніки. Ми вкладаємося в графік, який у нас є за договором».

Олег Білорус, начальник управління освіти і науки Ірпінської міськради:
«Ми  вдячні нашим підрядникам, що вони якісно, своєчасно і з дотриманням усіх вимог працюють над реалізацією цього проєкту, щоб було дітям зручно, комфортно і корисно для відпочинку».

Повністю завершити благоустрій шкільної території планують уже до кінця травня.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300