Біля Податкового університету в Ірпені з нагоди Олімпійського дня провели міжнародну «руханку дружби»

Photoeditorsdk Export

В ірпінському сквері ім. Петра Мельника біля Державного податкового університету (ДПУ) з нагоди Олімпійського дня провели традиційну руханку та патріотичні флешмоби, до яких цього разу долучилися гості з Черкащини та представники Литви. Про це повідомляє пресслужба вишу.

Організували акцію відділення Національного олімпійського комітету України в Київській та Черкаській областях.

Руханку презентували юні черкаські гімнасти – вихованці обласної дитячо-юнацької спортивної школи «Олімпія». Участь у заході взяли студенти, співробітники та викладачі ДПУ й Ірпінського фахового коледжу економіки та права, представники університетського Клубу художньої гімнастики «Magic Ribbon», вихованці Клубу спортивного бального танцю «Адажіо», учні 5–6 класів прогімназії міста Каунаса (Литва), батьки юних спортсменів. Почесними гостями спортивного свята були чемпіонка Юнацьких Олімпійських ігор 2018 р. з метання молота Валерія Іваненко, чемпіонка світу і Європи з дзюдо Олександра Старкова та учасник Олімпійських ігор в Атланті дзюдоїст Карен Балаян.

«Пишаюсь, що була присутня на такому заході. Багато років ми були почесними гостями, але цей захід особливий… Нам зруйнували домівки, школи, спортивні споруди, але ми не зупинялись і продовжуємо! І побачивши посмішки дітей сьогодні, розуміємо, що не дарма! Бо в нас зростає прекрасне майбутнє країни!» – написала на своїй сторінці у фейсбуці Олександра Старкова.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300