Богдан Слюсаренко: «Коцюбинське потрібне Києву для забудови Біличанського лісу»

83917108 1053252661706322 776079025356406784 N

Лобісти приєднання Коцюбинського до Києва діють в інтересах столичних забудовників, які зазіхають на Біличанський ліс. Про це заявив член виконавчого комітету Коцюбинської селищної ради, голова ГО «Громадська рада Коцюбинського» Богдан Слюсаренко.

«Коцюбинське потрібне Києву для забудови Біличанського лісу. Це і є головним мотивом, чому мер Києва Віталій Кличко дав у політичну штангу – пішов на повідку в столичних забудовників, які бачать висотки замість наших дерев», – відзначив Слюсаренко, коментуючи звернення столичного мера до центральних органів влади з проханням посприяти приєднанню Коцюбинського до Києва.

Слюсаренко стверджує, що «громадська активістка» Ірина Федорів та ексголова селища Ольга Матюшина домагаються поглинання Коцюбинського столицею з корисливих мотивів.    

«Учора ми отримали достовірне підтвердження, що скандальна журналістка Ірина Федорів лобіює приєднання Коцюбинського до Києва не на голому ентузіазмі. Нам повідомили, що вона зараз системно отримує гроші від столичних забудовників. Зокрема, вона постійно зустрічається з нардепом Вадимом Столаром і скандальним забудовником Максимом Микитасем. Ці впливові в столичному регіоні особи, звісно ж, помилилися з вибором лобіста окупації та подальшої забудови Біличанського лісу. Адже Ірина Федорів уже остаточно втратила авторитет у громади Коцюбинського. Ні для кого не секрет, що Федорів є лауреаткою медійної антипремії «Унітаз року» та увійшла в топ-5 журналістів, які спаплюжили честь своєї професії. Чого вартий лише скандал із квартирою, купівлю якої Федорів задекларувала за 59 доларів за метр квадратний. Крім цього, через свій ФОП Ірина Федорів відмила мільйони гривень із міжнародних грантових фондів», – наголосив Богдан Слюсаренко.

За його словами, «разом із Федорів у цій темі (не безкоштовно, звичайно) активно працює і колишня селищна голова Ольга Матюшина, яка програла суд і не змогла поновитися на посаді».  

«Раніше в судах її захищали Луценко, Кононенко й Червакова – адже Матюшина була членом партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Тепер Матюшина вдає з себе захисницю приєднання до Києва. Але замість цих дурниць раджу Матюшиній прийти на допити в прокуратуру Ірпеня. Там зараз новий молодий керівник – прокурор Максим Роговенко, і він доведе справи Матюшиної до суду, і вона обов’язково сяде за ґрати. Разом із директором компанії «Мир Агрос» Мертвяченком, що втік у Мексику, з яким вона розікрала гроші селищного бюджету, виділені на ремонт даху будинку культури й на будівництво стадіону», – відзначив член виконкому селищної ради.

Він зауважив, що «для Федорів і Матюшиної приєднання Коцюбинського до столиці – виключно бізнес-проєкт».

«Вони настільки цинічні, що втягнули в це навіть кількох народних депутатів. Зіграли всліпу. Але громада Коцюбинського проти цієї затії і більшість жителів виступають за самостійність селища. Народні обранці, обдурені Федорів, повинні розуміти, що мешканці Коцюбинського не пробачать їм історії з Києвом. Адже це логічно, що в нашому селищі ми не хочемо бачити столичне кладовище або сміттєвий полігон», – підкреслив Богдан Слюсаренко.

Нагадаємо, нещодавно на сайті ITV була опублікована стаття Богдана Слюсаренка «Чому Коцюбинське не можна приєднувати до Києва».

Як повідомлялося, депутат Коцюбинської селищної ради Ігор Рожанський ініціював інформаційну кампанію під гаслом «Коцюбинське – не Київ!», спрямовану проти ідеї поглинання селища столицею. Депутат закликав коцюбинчан поширювати у фейсбуці свої життєві історії, пов’язані з рідним селищем. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300