Боєць ММА з Ірпеня Ярослав Амосов проведе наступний поєдинок через три тижні

Photoeditorsdk Export 15 1

Непереможний боєць ММА з Ірпеня Ярослав Амосов проведе свій наступний поєдинок 21 серпня в американському місті Анкасвілл (штат Коннектикут). Його суперником буде колишній чемпіон федерації WSOF (США) Джон Фітч, повідомляє 04597.com.ua. 

Фітч — досвідчений боєць, виступає з 2005 року, за свою кар’єру двічі претендував на титул чемпіона UFC і «Bellator». З 2018 року, як і Ярослав, бере участь у боях під егідою спортивної організації «Bellator». На рахунку американця 32 перемоги, 7 поразок і 2 нічиї.

Ярослав Амосов уже готується до сутички у США — в одному з провідних клубів із підготовки бійців змішаних бойових мистецтв «American Top Team». Перемога над Фітчем відкриє для нього перспективу поборотися за титул чемпіона «Bellator».

Бій пройде без глядачів — підтримати спортсменів уболівальники зможуть лише онлайн.

Нагадаємо, Ярослав Амосов на професійному рівні виступає в ММА з 2012 року. Провів 23 поєдинки і в усіх переміг. Чемпіон світу за версією GEFC. Під егіду «Bellator» перейшов позаминулого року й відтоді здолав чотирьох суперників. У лютому ц. р. здобув перемогу в головному бою турніру «Bellator 239».

Також Амосов – чотириразовий чемпіон світу, чемпіон Євразії, триразовий чемпіон Європи та багаторазовий чемпіон України з бойового самбо, володар Кубка Європи і Кубка України, заслужений майстер спорту України.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300