Буча програла Ірпеню суд за приміщення військкомату

2 5231116303619590740sud

Господарський суд Київської області задовольнив позовну заяву Ірпінської міської ради та скасував державну реєстрацію права власності на Міжшкільний-навчально виробничий комбінат м. Ірпеня, розташований у м. Буча на вул. Яблунській, 129, балансовою вартістю близько 8 млн грн. Про це повідомила «Правда Ірпеня». У цьому приміщенні наразі також знаходиться Ірпінсько-Бучанський об’єднаний військовий комісаріат.

Крім того, суд визнав право власності на вказане майно за Ірпінською міською радою та скасував низку рішень Бучанської міської ради щодо прийняття МНВК в комунальну власність м. Буча та щодо розпорядження ним.

Враховуючи, що суд визнав ці рішення незаконними, Ірпінська міська рада звернеться до Національної поліції щодо порушення нових кримінальних проваджень за ознаками правопорушень, які містяться в діях посадових осіб – зокрема, керівництва Бучанської міської ради, зазначається в повідомленні.

Видання нагадує, що стосовно незаконного привласнення приміщення та незаконних дій посадових осіб Бучанської міськради Ірпінським відділом поліції ГУ НП України вже здійснюється досудове розслідування за ст. 356 КК України (самоправство).


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300