Бучанську райдержадміністрацію очолив Данило Мавлянов

Img06

Президент України Володимир Зеленський призначив на посаду голови Бучанської райдержадміністрації Данила Мавлянова. Відповідне розпорядження було підписане 29 вересня.

«Призначити Мавлянова Данила Бешимовича головою Бучанської районної державної адміністрації Київської області», – зазначається в документі.

Нагадаємо, перший голова створеної торік Бучанської РДА Микола Ляшенко був звільнений із цієї посади 16 червня ц. р. Після цього обов’язки очільника адміністрації виконував перший заступник голови Максим Глушак.

Довідка. Данило Мавлянов народився 18 червня 1980 р. в Києві. Закінчив Київський національний університет культури та мистецтв за спеціальністю «правознавство», Державну екологічну академію післядипломної освіти та управління за спеціальністю «екологія та охорона навколишнього середовища» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «державне управління».

З 2000 р. по 2008 р. працював на посадах юриста і юрисконсульта на підприємствах різних форм власності.

У 2008–2011 рр. – начальник юридичного відділу КП «Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Подільського району».

У 2011–2012 рр. працював на різних посадах у Державній екологічній інспекції м. Києва.

У 2012–2013 рр. – комерційний директор ТОВ «Екоаудит».

У 2012 р. Мавлянов балотувався на парламентських виборах від Політичної партії «Зелені». Був помічником-консультантом народних депутатів України VI й VII скликань.

У 2014–2016 рр. – перший заступник директора – начальник управління екології та охорони природних ресурсів департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

У 2017 р. обійняв посаду заступника начальника Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві, згодом працював на посаді начальника служби з утримання та експлуатації Міжнародного аеропорту «Бориспіль», після чого перейшов на роботу в Київську облдержадміністрацію.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300