Бургомістр і керівники пожежної служби Борни отримали нагороди від мерії Ірпеня (відео)

Imgonline Com Ua Bigpicture Jx072jqt72vzmi

Бургомістр Борни (німецького міста-побратима Ірпеня) Сімоне Людтке та керівники борнської добровільної пожежної служби Тіно Райм і Кай Ньоске отримали від Ірпінської міської ради медалі «За заслугу перед містом». Про це, зокрема, пише газета «Leipziger Volkszeitung». У листі-подяці, який Сімоне Людтке надіслала Ірпінському міському голові Олександру Маркушину, вона запевнила, що сподівається на продовження спільних проєктів двох міст.

Бургомістр висловила жаль, що через пандемію нагороди не були вручені особисто. «Дозвольте мені… особливо сердечно подякувати за таку високу нагороду, що була нам передана від міста Ірпінь. Незважаючи на те, що дуже сумно, що ми не отримали особисто цю нагороду з Ваших рук у Вашому місті, ми відчули особливу винятковість цієї нагороди», – зазначила Сімоне Людтке.

За словами Сімоне Людтке, «спільні дії на благо наших міст і наших мешканців – це справа нашого покликання, що лежить у самому серці та є радістю для нас».

«Ми не лише партнери – ми друзі. Ми охоче продовжили б наші проєкти. Особливо щиро чекають співпраці наші пожежники та сподіваються, що знову можна буде працювати разом. Пандемія всіх нас поставила в чіткі рамки, та я впевнена, що наша дружба лише зміцниться. Вже сьогодні ми щиро радіємо нашим майбутнім зустрічам і сподіваємося, що вони відбудуться дуже скоро, а також на продовження спільних проєктів для Ірпеня та Борни… Скоро розпочнеться час після пандемії, і ми зможемо надолужити втрачене», – наголосила очільниця Борни.

Як повідомила ITV радниця Ірпінського міського голови з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима, керівництво обох міст-побратимів уже планує низку заходів, які сподівається успішно зреалізувати в поточному році.

Нагадаємо, активна співпраця між двоми містами відновилася майже п’ять роки тому, коли тодішній міський голова Ірпеня Володимир Карплюк та Сімоне Людтке підписали оновлену угоду про партнерство. За цей період було успішно реалізовано низку спільних соціально важливих проєктів. Серед них – вивчення ірпінцями досвіду муніципального управління у ФРН, стажування в Німеччині педагогів з Ірпеня, обмін досвідом пожежно-рятувальних служб, отримання ірпінською рятувальною частиною пожежної автодрабини. Також продовжується співпраця з формування в Ірпені добровільної пожежної дружини.   


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300