Депутат із Коцюбинського показав «перспективу» селища в разі приєднання до Києва (фото)

Photoeditorsdk Export 2020 02 03t094444.144

Депутат Коцюбинської селищної ради (Київська область) Ігор Рожанський опублікував на своїй сторінці у фейсбуці фото занедбаних будинків і прибудинкових територій у столичному мікрорайоні, що межує з Коцюбинським. Він відзначив, що ці знімки адресовані прихильникам приєднання селища до Києва.  

«Для тих, хто прагне приєднати Коцюбинське до Києва. На фото – мікрорайон столиці Новобіличі, що межує з селищем. Це будинки, які будували для працівників ДОКу та заводу «Теплозвукоізоляція». Реалії Києва сьогодні. Я проти того, щоб Коцюбинське занепадало так само!» – написав депутат.

Нагадаємо, 24 січня Ігор Рожанський ініціював у соцмерережах кампанію під гаслом «Коцюбинське – не Київ!», спрямовану проти ідеї поглинання селища столицею.

Член виконкому селищної ради Богдан Слюсаренко, коментуючи звернення Віталія Кличка до центральних органів влади з проханням посприяти приєднанню Коцюбинського до Києва, заявив, що столичний мер пішов на повідку в забудовників, які зазіхають на Біличанський ліс. За словами Слюсаренка, діяльність скандальної журналістки Ірини Федорів, яка лобіює поглинання Коцюбинського Києвом, системно фінансується забудовниками. 

Раніше Богдан Слюсаренко опублікував статтю «Чому Коцюбинське не можна приєднувати до Києва», в якій спростував усі аргументи прихильників такого приєднання.

Як повідомлялося, Київ почав вимагати від коцюбинських підприємців сплачувати за користування землею в столичну казну. За версією київських чиновників, площа Коцюбинського становить лише 87 га, а решта території селища – це землі Києва, за які тепер треба платити. 

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300