Дію протиепідемічних заходів «червоного» рівня на Київщині продовжили до 30 квітня

Phprfaedx 1024x683 1

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) продовжила на Київщині дію протиепідемічних заходів, передбачених для «червоного» рівня, до 30 квітня. Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«Ситуація з захворюваністю на COVID-19 у нашій області поки що залишається складною. Кількість госпіталізацій також залишається на високому рівні. Тому комісія прийняла рішення продовжити додаткові протиепідемічні заходи в області ще на тиждень – до 30 квітня», – повідомив перший заступник голови ОДА Дмитро Назаренко.

Було, зокрема, вирішено «рекомендувати в залежності від епідемічного стану на окремих територіях призупиняти рішеннями місцевих комісій з ТЕБ та НС освітній процес у закладах дошкільної,  загальної середньої та позашкільної освіти усіх типів та форм власності; дозволити з урахуванням завантаженості збільшувати або зменшувати кількість громадського транспорту, а також інтервал руху на внутрішньообласних автобусних маршрутах (крім періодів із 07:00 до 10:00, із 16:00 до 20:00); здійснювати перевезення пасажирів у кількості 50 відсотків від кількості місць, що передбачена технічною характеристикою транспортного засобу i визначена в його реєстраційних документах; рекомендувати керівникам закладів торгівлі пріоритетне обслуговування з 10:00 до 12:00 людей похилого віку».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300