Дітей із ірпінських мікрорайонів Романівка та Стоянка запрошують на святкову ялинку

268055924 1619305721744114 5320539521073451608 N

У п’ятницю для дітей із ірпінських мікрорайонів Романівка та Стоянка буде проведена святкова ялинка. Про це повідомив депутат міської ради Антон Головенко.   

«На 24 грудня для мешканців мікрорайонів Романівка та Стоянка наша команда «Нові Обличчя» за підтримки міського голови Олександра Маркушина організувала дитячу святкову ялинку. Захід відбудеться в будинку культури Романівки о 17:00. Зі Стоянки (спортклуб) о 16:30 для всіх бажаючих буде відходити святковий автобус. Наших діток очікує цікава святкова програма з обов’язковими подарунками!» – розповів депутат на своїй сторінці у фейсбуці.

Дитячі розваги біля ялинки проведе івент-агенція «Crazy Аніматори». В анонсі свята відзначається, що на дітей чекає зустріч із «яскравими Космічними Агентами та білосніжними Бешкетниками-Астероїдами».   

Нагадаємо, 19 грудня, в День святого Миколая, на центральній площі Ірпеня засяяла вогнями головна ялинка міста. Також там відкрилася резиденція святого Миколая та почала працювати Новорічна пошта, завдяки якій діти надсилають листи Дідові Морозу.

Крім того, День святого Миколая відзначили в ірпінському парку «Центральний». Дитяче свято було організоване за підтримки міського голови Олександра Маркушина та за сприяння депутата міськради від партії «Нові Обличчя» Петра Короля.

                                                                        
Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300