Днями Київ потрапить у «червону» зону, – Кличко

100ef1ba25877d666e1d6e3480adbfbf

У п’ятницю київська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони епідемічної небезпеки, в яку Київ потрапить у найближчі дні. Про це сьогодні на засіданні Київради заявив міський голова Віталій Кличко, повідомляє пресслужба столичної мерії.

«Днями Київ потрапить у «червону» зону карантину, бо ситуація з розповсюдженням коронавірусу в столиці стрімко погіршується. За минулу добу в Києві – майже 1200 нових хворих та 39 летальних випадків. Вік тих, хто помер – від 29 років. Останніми днями до лікарень столиці госпіталізують по пів тисячі хворих. І більшість із них – у важкому стані. Це пацієнти, які потребують кисневої підтримки або штучної вентиляції легень. Ліжка в столичних лікарнях заповнюються. Уже понад 50% ліжок, які підготувало місто для лікування хворих на коронавірус, заповнені, а з киснем заповнені більш як 63%. Тому в п’ятницю відбудеться засідання комісії з надзвичайних ситуацій міста, яка ухвалить рішення про запровадження додаткових обмежень і функціонування столиці в умовах «червоної» зони», – сказав Кличко.

Нагадаємо, на Київщині за попередню добу було зафіксовано 728 випадків коронавірусної хвороби, з них 46 – у Приірпінні. Померли 24 жителі області з діагнозом COVID-19.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300