До 1 вересня: окреслено терміни відбудови дитсадка «Радість» в Ірпені за фінансування Литви

325896935 1630492737383731 7023871858166754546 N

Цими вихідними Ірпінь відвідали представники уряду Литовської республіки, Надзвичайний і Повноважний посол Литовської республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас та президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кінах. Разом із заступницею Ірпінського міського голови Юлією Устич вони провели робочу нараду щодо відбудови зруйнованого під час бойових дій у місті ДНЗ №6 «Радість».

Зустріч делегації гостей та представників управлінської команди Ірпеня відбулася безпосередньо в стінах пошкодженого дитсадка.

«Наразі вже готова проектно-кошторисна документація, визначені підрядні організації і найближчим часом будуть розпочаті роботи. Завершити ремонтно-будівельні роботи заплановано до 1 вересня 2023 року. Від імені Олександра Маркушина та нашої управлінської команди щиро вдячні уряду Литовської республіки за підтримку та допомогу у відновленні закладу освіти.», — написала Юлія Устич на своїй сторінці у фейсбук.

Також заступниця мера наголосила, що це вперше в історії Ірпінської громади, коли фінансові зобов’язання щодо відбудови об’єктів соціальної інфраструктури бере на себе уряд іншої держави.

Нагадаємо, що сім багатоквартирних будинків і стадіон «Чемпіон» в Ірпені будуть відбудовані завдяки платформі “United24”, яку ініційовано Президентом України.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300