До акції «Мій кіт, мій пес» в Ірпені долучилися вже 20 благодійників

Photoeditorsdk Export (81)

Менш ніж за чотири тижні до благодійної акції «Мій кіт, мій пес», яка проводиться в Ірпені на Київщині, долучилися 20 доброчинців. Про це повідомила на своїй сторінці у фейсбуці ініціаторка акції, керівниця Служби захисту та лікування тварин (відділ комунального підприємства «Управління благоустрою міста») Євгенія Мельник.

Нагадаємо, учасники акції беруть під опіку чотирилапих мешканців Центру стерилізації та адопції безпритульних тварин та забезпечують їх їжею.

Як відзначила Євгенія Мельник, благодійники сам обрали собі підопічних, «приїздили, радились щодо раціону та надавали корм для «хвостів».

«Нам вдалося заповнити холодильник Служби захисту тварин вологим кормом для хоспісних котиків та кошенят, з’явилася змога годувати наших песиків всілякими смаколиками та допомогти ірпінським волонтерам, котрі теж опікуються тваринами. Крім цього, ми тепер маємо два кондиціонери. Ірпінська громада, сусіди та команда «Нові Обличчя» — ви неймовірні!» — написала Євгенія.

Вона висловила подяку учасникам акції, які прийшли на допомогу тваринам. Серед названих — в. о. міського голови Андрій Літвинов, перший заступник мера Олександр Маркушин, зоозахисиця Ірина Мурга, лідер громадської ініціативи «Не будь байдужим» Антон Головенко, заступник директора КП «Управління благоустрою міста» Дмитро Скрипник, керівниця проєкту ITV «Допоможи конкретній людині» Олеся Олійник, очільниця благодійного фонду «Маленькі серця» Олена Терентьєва та інші добродійники.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300