До Ірпеня вперше завітав командувач Національних Збройних сил Латвії

Photo 2023 04 25 12 38 31

Зі своїм першим офіційним візитом до Ірпеня приїхав командувач Національних Збройних сил Латвійської Республіки Леонідс Калниньш. Про це інформує Ірпінська міська рада.

Супроводжував командувача радник Ірпінського міського голови, депутат Ірпінської міськради Андрій Літвинов. Він показав Леонідсу Калниньшу найбільш зруйнований ЖК у місті — «Ірпінські Липки» та Романівський міст, який став «дорогою життя» для десятків тисяч мешканців Приірпіння.

«Командувач Національних Збройних Сил Латвійської Республіки був вражений масштабами руйнувань Ірпеня та пообіцяв розповідати про необхідність допомоги всього світу Україні задля найшвидшої Перемоги», — поділились у міськраді.

Нагадаємо, раніше місто-герой Ірпінь відвідали постійні представники різних країн при ЮНЕСКО. Серед них – представники Литви, Канади, Естонії, Польщі, Латвії та Ісландії. Іноземні гості побували біля Романівського мосту, на кладовищі розстріляних автівок, біля знищеного Центрального будинку культури та біля ЖК «Ірпінські Липки».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300