Досвід ірпінської «Муніципальної варти» переймають колеги з Білогородської громади

Photoeditorsdk Export 2021 08 30t182356.445

Співробітники нещодавно створеного в Білогородській сільській територіальній громаді комунального підприємства «Громадський захист» почали переймати досвід в ірпінської «Муніципальної варти». Днями гості з Білогородки відвідали Ірпінь. Про це повідомляється на сторінці «Мунварти» у фейсбуці.

«Сьогодні завітали до колег із Ірпеня, які вже мають чималий досвід у забезпеченні громадського порядку в місті та населених пунктах, що входять до складу громади. Домовилися про координацію дій та обмін досвідом. Плануємо підписати меморандум про співпрацю та разом дбати про безпеку мешканців наших громад», – зазначив після зустрічі заступник директора «Громадського захисту» Максим Кутирін.

«Безпековий проєкт сусідньої Білогородської громади молодий – підприємство почало працювати з початку цього місяця, цілодобово забезпечуючи громадський порядок на території всіх сіл. Наші громади межують, і така взаємодія буде дуже важлива, адже це – обмін досвідом, вивчення кращих практик та підвищення рівня громадської безпеки як у наших громадах, так і в Бучанському районі в цілому. Співпраця з сусідніми громадами – одна з основ створення спільного безпекового простору», – наголосили в «Муніципальній варті».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV 
— джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300