Два інтернет-провайдери звинуватили власника «Бесту» Зіневича у знищенні їхнього обладнання

498749874987

Одразу два інтернет-провайдери – «Newtelecom» та «NEMIcom» – звинуватили власника фірми-конкурента «Бест» Олексія Зіневича в організації знищення їхнього телекомунікаційного обладнання.

«Досить мовчати… Сьогодні ми вирішили розповісти про «здорову» конкуренцію компанії «Бест» з нашою компанією. І наголошуємо: саме їх з нами, – зазначається на фейсбук-сторінці «Newtelecom». – Сьогодні нам співробітники компанії «Бест» порізали центральну магістральну лінію. І все б нічого, аби даний випадок був перший. Після звільнення Бучанського району, коли ми розпочали відновлення своєї мережі, компанія «Бест» нам різала відновлені лінії в с. Капітанівка, с. Дмитрівка, але часу на розголос у нас не було, і ми просто «закрили очі» та працювали далі. Хоча наші абоненти, які особисто ловили негідників за руку і проганяли від наших муфт, були більш обурені, аніж ми – за це вам щиро вдячні».

«Шановні співробітники «Бесту» та адміністрація компанії Олексія Зіневича! Як довго це ще буде продовжуватися?! Немає такого поняття, як ваші/наші абоненти – це все люди, які потребують бути завжди на зв’язку в такий складний час. Не потрібно ділити, а потрібно усіх забезпечити зв’язком… В країні війна, а ви таким жалюгідним способом намагаєтеся дійти якихось своїх «вершин». Схаменіться! Працюйте і іншим не заважайте!» – наголошує «Newtelecom».

«Якщо не помиляюсь, то компанія «Бест» таким самим чином різала дроти інтернет-провайдера «NEMIcom». Гадаю, що ці випадки непоодинокі й показують принципи роботи «Бестів». Також вважаю, що громадськість має бути в курсі… Конкуренція має бути адекватною. Сподіваюсь, ці привіти з 90-х стануть відомі широкому загалу. Бо я, як потенційний клієнт, не хочу мати нічого спільного з застарілим, дебільним веденням справ, яке собі дозволяє Зіневич Олексій. Міняйте звички, панове!» – відреагувала на допис «Newtelecom» Вікторія Кім.

Як зауважує телеграм-канал «Ірпінь Типовий», «для компанії «Бест» знищувати майно інших провайдерів – це звична справа: раніше інтернет-провайдер «Dominet» звинуватив «Бест»  у нечесній конкуренції».

Нагадаємо, у травні ц. р. у восьми будинках житлового комплексу «Грін Ярд» на вул. Білокур в Ірпені співробітники «Бесту» самовільно приєднали до своєї мережі низку абонентів компанії «Dominet», пошкодивши при цьому кабелі. Згодом подібні випадки повторювалися.

«Методи Олексія Зіневича бандитські. Він разом з мером Бучі, ексрегіоналом Анатолієм Федоруком фігурував у кримінальному провадженні про розкрадання 1,6 га землі Лісової Бучі. Зіневича позбавили візи до США за тиск на свободу слова через блокування окремих інтернет-видань в мережі «Бесту». Прикро, що цей негідник ріже кабелі інших провайдерів у той час, коли людям і так важко бути на зв’язку через відсутність стабільної електрики. Кожен з вас сьогодні може допомогти Зіневичу та «Бесту» – відключитися від «Бесту» та перейти до іншого провайдера», – зазначає телеграм-канал.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300