Ірпінські освітяни отримали відзнаки Верховної Ради

317088813 640359004541839 6945033289706146687 N

Директор Ірпінського ліцею №3 Станіслав Федоров та водій Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи Віктор Ступак отримали відзнаки Верховної Ради України за те, що в період окупації області «доклали максимум зусиль для збереження життя та здоров’я людей та матеріально-технічної бази закладів освіти». Про це повідомило на своїй сторінці у фейсбуці управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Усього було нагороджено 26 працівників освітньої галузі Київщини, церемонія вручення відзнак відбулася в парламенті.

«Станіслав Ігорович – командир групи швидкого реагування добровольчого формування Ірпінської міської територіальної громади. Протягом двох тижнів від початку повномасштабного вторгнення росії та бойових дій на території міста організовував і забезпечував цілодобове функціонування та охорону цивільного штабу на території Ірпінського ліцею №3. За період діяльності штабу було надано допомогу понад 1500 цивільним особам. Брав активну участь в евакуації населення. Всього було врятовано понад 10 тисяч людей. У складі групи швидкого реагування неодноразово виїжджав до зони ведення бойових дій, брав участь в евакуації поранених», – розповіли в управлінні.

«Віктор Леонідович з перших днів війни щоденно допомогав в евакуації населення. Автобусом підвозив людей з віддалених мікрорайонів міста до місця евакуації, перевозив продукти харчування, речі першої необхідності. Залишившись у місті, надавав допомогу тим, хто опинився в окупації. Віктор охороняв приміщення Ірпінської ДЮСШ та одним із перших намагався, наскільки було можливо, врятувати майно школи в день, коли у заклад влучив снаряд і почалася пожежа. Після деокупації міста долучився до відновлення закладів освіти громади», – зазначається в повідомленні.

«Вітаємо колег з відзнаками! Щиро дякуємо за мужність та відданість, за патріотизм та врятовані людські життя. Пишаємося усією громадою», – наголосили в управлінні освіти і науки.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — актуальні новини Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300