Директора департаменту охорони здоров’я Київської облдержадміністрації звільнили з посади

Photoeditorsdk Export 2020 04 28t121849.965

У Київській облдержадміністрації було прийняте рішення про зміну керівника департаменту охорони здоров’я, повідомила пресслужба ОДА.

За її інформацією, причиною звільнення з цієї посади Максима Іонова «стала низка його недоопрацювань у поточній діяльності, а саме: затягування із закупівлями для медичних потреб, а також засобів індивідуального захисту за кошти обласного бюджету; відсутність системної роботи із профільними обласними закладами та комісіями обласної ради; зволікання з підготовкою розподілу субвенції на заклади охорони здоров’я, враховуючи доплату медикам; відсутність ефективної організаційно-координаційної ролі в роботі департаменту в умовах протидії поширенню коронавірусу».

«Наразі активно посилюється робота і роль департаменту охорони здоров’я як координатора. Адже саме зараз треба діяти швидко та відповідально. Закривати очі на порушення та бездіяльність керівників на будь-якому рівні неможливо. Тому позитив від зміни керівника обласного департаменту медичні працівники Київщини відчують вже найближчим часом», – заявив т. в. о. голови облдержадміністрації Василь Володін.

У розпорядженні Володіна сказано, що Іонова звільняють із 4 травня «у зв’язку із встановленням невідповідності займаній посаді протягом випробувального строку».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300