«Ecosoft» запрошує на товариські футбольні матчі

Photo 2021 06 25 09 58 42

Провідний український виробник фільтрів для води «Ecosoft» запрошує команди ірпінських підприємств на товариські футбольні матчі. Про це журналістам ITV повідомили в компанії.

«Минулого року ми започаткували традицію проводити футбольні матчі серед працівників нашої компанії. Така ідея одразу сподобалася хлопцям, і цього року всі з нетерпінням чекали відкриття сезону. Однак ми подумали, що зіграти з колегами з інших підприємств було б ще цікавіше! Тому запрошуємо на товариські матчі. Звертайтеся! Будемо раді весело і корисно провести разом позаробочий час. Телефонуйте нам 067-434-82-85 (Анна)», – зазначила HR-менеджер «Ecosoft» Анна Подопригора.

В «Ecosoft» переконані, що спільний відпочинок і заняття спортом не лише сприяють формуванню командного духу, покращенню дружнього клімату в колективі, знімають стрес, але й посилюють мотивацію працівників та підвищують їхню працездатність.

Слід зазначити, що компанія «Ecosoft», центральний офіс і виробництво якої розташовані в Ірпені, є постійним спонсором спортивних заходів у регіоні. Зокрема, нещодавно вона підтримала відкриту першість із мотокросу спортивно-технічного клубу «Сона» та міжнародний веломарафон «GRVL200 – Ірпінь». У компанії переконані: спорт, здоровий спосіб життя та їхня пропаганда в наш час дуже потрібні суспільству.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300