Екс-представниця штабу «Зе-команди» заявила про своє розчарування діями партії

Photoeditorsdk Export (16)

Екс-заступниця керівника гостомельського штабу партії «Слуга народу» з організаційної та медійної роботи Юлія Каро розповіла, що дуже розчарована діями обласного штабу партії. Також вона заявила, що ніколи б не працювала з Гостомельським селищном головою Юрієм Прилипком і його командою через постійні корупційні й інші злочинні дії. Про це пише інтернет-видання «Правда Ірпеня» з посиланням на сторінку Юлії Каро в соцмережі.

«Нам із обласного штабу надійшли вказівки включити до списку кандидатів у депутати шістьох людей (замість тих, що вже були у команді). Спочатку ці прізвища ні про що мені не казали. Штутман, Сапоненко, Захарчишина, ще троє. Ми почали дізнаватися про цих людей, розпитувати у місцевих жителів та у членів Зе-команди Гостомельської ОТГ. І – о, диво, вони виявилися тими людьми, із якими працювати було б за сором кожному! Більшість навіть виявили бажання забрати свої заяви, щоб не плямувати свою репутацію. Що ми виявили? Що Штутман, Захарчишина та Сапоненко працювали у ЖКГ із діючим мером Гостомеля Юрієм Прилипком. Про його репутацію і дії я знаю вже чимало. Я б з ним не працювала. Ніколи. Ця трійця вчиняла злочинні порушення, що підтверджували неодноразові перевірки та кримінальні впровадження. Ці персонажі славляться корупційними діями, і було вирішено відмовити обласному керівництву у прийнятті їх до списку наших кандидатів», – розповіла Юлія Каро.

Вона зазначила, що після надсилання листа до обласного штабу її та керівника місцевого штабу «Слуги народу» видалили з усіх партійних чатів. Натомість у ТВК зареєстрували зовсім інший список кандидатів. «Я ненавиджу підступність! Та одна справа, коли підступно діють шахраї, і зовсім інша – коли її виявляє організація, що була (принаймні, для мене) уособленням порядності та чистих ідеалів! Сказати, що я розчарована – не сказати нічого!» – наголосила Юрія Каро.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

«Modern Theatre» в Ірпені покаже виставу «Повія» за мотивами роману Панаса Мирного

Сьогодні, 18:53

Детальніше
В Ірпінській громаді створюють комісію з інвентаризації зелених насаджень

Сьогодні, 16:46

Детальніше
Ірпінці доєдналися до естафери «Біг заради гармонії»

Сьогодні, 12:20

Детальніше
В Ірпені створили робочу групу з експертної оцінки мистецьких ініціатив 

Сьогодні, 12:00

Детальніше
Муніципальна варта Ірпеня розпочала проводити серію тренінгів із тактичної медицини для учасників «Джури»

Сьогодні, 10:47

Детальніше
В Ірпені спецпризначенці та волонтери організували благодійний ярмарок (відео)

23 Apr 20:02

Детальніше
Ірпінська громада попрощалася з Валерієм Остапчуком (позивний «Туркмен»)

23 Apr 20:00

Детальніше
Мікроавтобус "Mercedes", дрони, генератор: бійці 117-ї бригади отримали допомогу від ірпінських благодійників

23 Apr 16:51

Детальніше
Всі новини
300x300