Федерацію регбі Київщини очолив ірпінець Віталій Краснодемський

Photoeditorsdk Export 2021 03 06t185403.211

Президентом Федерації регбі Київської області сьогодні став відомий спортсмен із Ірпеня Віталій Краснодемський. На цьому посту він змінив тренера Ірпінської ДЮСШ Сергія Брюзгіна. Про це повідомив на своїй сторінці в соцмережі міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

«Федерацію регбі Київської області знову очолив ірпінець. Вітаю випускника Ірпінської ДЮСШ, колишнього члена національної збірної з регбі, чемпіона України, майстра спорту Віталія Краснодемського! Сьогодні Віталія обрали президентом обласної федерації під час звітно-виборчої конференції в Ірпені. Раніше її очолював Сергій Брюзгін – тренер нашої ДЮСШ», – відзначив мер.

Він наголосив, що «Ірпінь вже багато років поспіль незмінно тримає позиції регбійної столиці Київщини». «Ірпінці є десятиразовими чемпіонами України з регбі серед юнаків та молоді. І уже в квітні наша команда візьме участь у Чемпіонаті України серед команд вищої ліги. Триматимемо кулаки разом!» – написав Маркушин.

Він закликав містян приводити своїх дітей в Ірпінську дитячо-юнацьку спортшколу й записувати їх у секції регбі. «Гарантую, там вони будуть у надійних руках досвідчених професійних тренерів», – зазначив міський голова.

Для отримання додаткової інформації він порадив телефонувати в ДЮСШ за номером (04597) 63361.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300