Фіскальний університет готовий налагоджувати співпрацю з Ірпінською молодіжною громадською радою

Photoeditorsdk Export 2021 01 27t111752.427

В. о. ректора Університету державної фіскальної служби України (УДФСУ) Антон Монаєнко і депутат Ірпінської міської ради Сергій Когут провели робочу зустріч, присвячену налагодженню співпраці між вишем та Молодіжною громадською радою, яка діє при міськраді Ірпеня. Про це повідомила пресслужба Університету.

«Головна мета – розвиток студентського самоврядування та подальші перспективи працевлаштування студентів. За підсумками зустрічі було визначено декілька важливих напрямків роботи, зокрема включення студентів УДФСУ до складу Ірпінської молодіжної громадської ради та забезпечення їх стажуванням в Ірпінській міській раді», – зазначається в повідомленні.

Крім того, обговорювалася можливість роботи студентів УДФСУ помічниками депутатів на громадських засадах, а також їхня участь у міжнародних навчальних обмінах із питань екології, формування лідерських якостей, розвитку місцевого самоврядування та ін., які відбуваються за сприяння Ірпінської міської ради.

Нагадаємо, 8 лютого Антон Монаєнко та Ірпінський міський голова Олександр Маркушин підписали Меморандум про співпрацю між міською радою й Університетом. У рамках цієї співпраці студенти-правники, які беруть участь у діяльності навчально-практичного центру УДСФУ «Юридична клініка», вже почали надавати безкоштовні консультації в ірпінському ЦНАПі. Також Ірпінська міськрада допомагає Університету ДФС налагодити співробітництво з Університетом Вісконсина – Мілуокі (США). Окрім того, планується налагодження профорієнтаційної роботи з майбутніми абітурієнтами в ірпінських школах, відкриття в Ірпені податкового ліцею, ремонт спорткомплексу та гуртожитку Університету, облаштування студентського скверу на перетині вулиць Університетської та Садової тощо.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300