ФК «Шахтар» продає віртуальні квитки на матч із «Динамо» для збору коштів на відновлення стадіону в Ірпені

Zyro Image

Український футбольний клуб «Шахтар» разом із фондом «United24» запустив продаж благодійних віртуальних квитків на матч із «Динамо» в сьомому турі української Прем’єр-ліги. Виручені кошти підуть на відновлення зруйнованого рашистами ірпінського стадіону «Чемпіон».

«16 жовтня відбудеться українське класико. Зустріч грандів завжди була найочікуванішим і найзапеклішим двобоєм в українському футболі й збирала повні трибуни. Однак від початку повномасштабного вторгнення росії всі об’єдналися навколо спільної мети – перемоги. Звідси й головний меседж майбутнього поєдинку: народжені суперниками – об’єднані заради України. Кожен з вас, хто зазвичай дивився українське класико на стадіоні, онлайн або просто був серцем з улюбленою командою, може придбати віртуальний квиток вартістю від 10 гривень і долучитися до збору коштів на відновлення стадіону «Чемпіон» у місті-герої Ірпені», – зазначається на сторінці «Шахтаря» у фейсбуці.

Віртуальний квиток можна придбати за посиланням https://footballforpeace.shakhtar.com/. Також на цій сторінці гірники опублікували фото стадіону до російського вторгнення і після приходу окупантів у Приірпіння.

Нагадаємо, 21 вересня легендарний український футболіст Андрій Шевченко взяв участь у благодійному заході на базі італійського клубу «Мілан», організованому для допомоги Україні. Частина коштів, зібраних у рамках акції, будуть використані на відбудову ірпінського стадіону. 


Підписуйтеся на
 Telegram-канал ITV  джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300