Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь про зруйноване обійстя родини Ященків (відео)

11 (1)

Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь про зруйноване обійстя родини Ященків на вул. Варшавській, 78.

«Будинок був побудований у 1950 році. Його площа – 96 кв. м. У ньому мешкало подружжя пенсіонерів: Ященко Віктор Олександрович та Ященко Галина Іванівна, – розповів співзасновник Фонду Володимир Карплюк. – Це була батьківська хата Віктора, яку він добудував та зробив більшою. Разом із пенсіонерами жила і родина їхньої доньки. Після вторгнення російської армії в місто Ірпінь Віктор та Галина довго не виїжджали, хотіли зберегти будинок. Але в березні внаслідок влучання чотирьох снарядів будинок було повністю знищено. Знищено також гараж, машину, літню кухню та підвал. Будинок не придатний для проживання, родина потребує допомоги у відбудові житла».

Карплюк наголосив, що допомогти сім’ї у відбудові оселі можна вже зараз, відправивши переказ із приміткою «Родині Ященків».

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені зруйнованим помешканням родин Овдейчуків, Кушнірів, Вдовенків, Лозових, Новицьких, Жуковських, Булічів, Миронових, Ярових, Бондарчуків і Дяченків.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300