Фонд відновлення Ірпеня опублікував відеорозповідь про зруйнований будинок родини Лозових (відео)

Photoeditorsdk Export

Фонд відновлення Ірпеня представив відеорозповідь про зруйнований російськими окупантами будинок родини головної редакторки ITV Людимили Лозової.

«Під час бойових дій у березні 2022 року влученням снарядів був повністю зруйнований будинок ірпінської журналістки Людмили Лозової, де вона мешкала разом з чоловіком, свекрухою-пенсіонеркою, сином, невісткою – людиною з інвалідністю, неповнолітніми онучками. Сім’я збудувала будинок самотужки, за власним проєктом. Будували протягом 10 років, самі оздоблювали його і впорядковували територію. Площа будинку – 230 кв. м. На першому поверсі жило старше покоління, на другому – діти й онуки. Упоратися з бідою самотужки родина не в змозі. Дуже потрібна допомога у розбиранні руїн, вивезенні будівельного сміття і відбудові житла», – розповіли у Фонді.

«Вже більше 10 років Людмила самовіддано служить нашій громаді і з перших днів війни об’єднала колег для боротьби на інформаційному фронті. У найстрашніший період історії нашого краю, починаючи з 24 лютого, медійна команда Лозової ні на день не припиняла інформувати мешканців нашого регіону про те, що відбувалося на нашій землі, часто вказуючи шлях порятунку тим, хто залишався в окупованих населених пунктах. Тепер допомога потрібна і самій Людмилі», – зазначив співзасновник Фонду відновлення Ірпеня Володимир Карплюк.

Допомогти родині можна, відправивши переказ на картку «Приватбанку» 5457082272617932 (Лозова Людмила Миколаївна).

З пропозиціями щодо будь-якої іншої допомоги можна зателефонувати на номери +380505729606  (Людмила), +380505729028 (Володимир).

Нагадаємо, попередні відеорозповіді Фонду відновлення Ірпеня були присвячені будинкам родин ОвдейчуківКушнірів і Вдовенків.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300