«Гастролерів», які на замовлення підпалили в Ірпені авто, впіймали у Дніпрі (відео)

Photoeditorsdk Export 2021 01 04t133709.590

Двох зловмисників, які на замовлення підпалили в Ірпені автомобіль, затримали в місті Дніпро, інформує відділ комунікації поліції Київщини.

Про підпал «Лексуса» повідомив на спецлінію 102 власник авто – 29-річний житель Ірпеня.

Співробітники Ірпінського відділу поліції провели першочергові оперативно-розшукові заходи, відпрацювали записи камер відеоспостереження і встановили, що підпалювачі пересувалися автомобілем «Кia». На його пошуки були орієнтовані всі наряди поліції в Україні.

Легковик, який підпадав під орієнтування, правоохоронці зупинили в Дніпрі. В автівці перебували двоє жителів Запоріжжя (одному – 38 років, другому – 43), які вже мали проблеми з законом.

З’ясувалося, що затримані є виконавцями злочину – спалити машину вони погодилися за 2000 доларів. Поліцейські встановлюють особу замовника та мотиви вчинення підпалу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує ув’язнення на строк від 3 до 10 років.

Нагадаємо, напередодні Нового року поліція затримала жителя Рівненщини, який уночі з 10 на 11 грудня підпалив в Ірпені на вул. Тургенєвській автомобіль «Ауді». Підпал був пов’язаний із професійною діяльністю власника авто.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300