Голова ірпінської Ради учасників АТО: «Моїх рідних тероризує телеканал «Погляд»

Photoeditorsdk Export 2019 12 10t140050.533

Голова ірпінської Ради учасників АТО, керівник міського волонтерського штабу Антон Головенко звинуватив власника телеканалу «Погляд» Олексія Зіневича в організації тиску на його родину. Про це Головенко повідомив на своїй сторінці у соцмережі.

«Мені стало відомо, що моїх рідних, які проживають на Житомирщині, почав тероризувати телеканал “Погляд”. Вони приїздять до моїх батьків і навмисне доводять їх до інсульту. Власник каналу “Погляд” – це Олексій Зіневич», — написав він.

За словами Головенка, це «той самий Зіневич, якого через корупцію у земельній сфері США позбавили візи та права в’їзду до країни, який є фігурантом десятків кримінальних проваджень,  який на підставних осіб вкрав 1,6 га землі в Лісовій Бучі, який вкрав у Бучі цілу вулицю Ганни Барвінок».

«Мета “Погляду” та Зіневича проста – психологічно на мене натиснути, щоб я не проводив активну виборчу кампанію, бо вони мене бояться. Вони бояться, що я стану депутатом Ірпінської міської ради і підніму питання перед поліцією, чому вона не розслідує злочини команди Зіневича, чому замовчує розкрадання «Ірпіньзеленбуду» Ольгою Романівною (Олійнич), чому провайдер «Бест» наніс збитки житловому фонду міста — понад 1 мільйон гривень, а Зіневич досі не поніс кримінальної відповідальності», — зазначив Головенко.

Він зауважив, що не боїться тиску, бо «за останні роки звик бути в зоні ризику: у 2014 році — на фронті, цьогоріч — очоливши Волонтерський штаб Ірпеня та допомагаючи пенсіонерам вижити в часи коронавірусу, та в багатьох інших питаннях».

«Але я не раджу Зіневичу продовжувати терор проти моїх батьків та близьких. Бо я чоловік і гідно постою за свою родину!» — наголосив Антон Головенко.

Нагадаємо, раніше він уже заявляв про те, що Олексій Зіневич поширює про нього неправдиву інформацію.

Зіневича неодноразово звинувачували в обмеженні свободи слова й тиску на засоби масової інформації за допомогою інтернет-провайдера «Бест», який йому належить. У 2016 році для користувачів «Бесту» були заблоковані інтернет-видання «Зоря Приірпіння», «Ірпінь онлайн», «Правда Ірпеня» та офіційний сайт Ірпінської міської ради. У 2018 році «Бест» удруге незаконно заблокував «Правду Ірпеня». Сталося це після того, як сайт оприлюднив серію викривальних матеріалів щодо причетності Зіневича до земельних махінацій та незаконної вирубки дерев у Лісовій Бучі.

Як повідомляло видання «Моя Київщина», охоронці Зіневича силою виганяли з зали журналістів (за винятком тих, які на нього працюють) під час проведення круглого столу щодо перспектив розвитку Ірпінського регіону.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300