Голова Київської ОДА призначив нового заступника

Photoeditorsdk Export 2020 01 03t172803.046

Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов призначив своїм заступником Андрія Лісовика. Про це сьогодні, 3 січня, повідомила пресслужба КОДА.

У повідомленні зазначається, що відповідне розпорядження було підписане вчора.

Кандидатуру Лісовика погодили Офіс Президента і Кабмін.

Новопризначений заступник голови облдержадміністрації народився 1 вересня 1983 року в Києві. Закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка та Національну академію державного управління при Президентові України.

Трудову діяльність розпочав у 2003 році на посаді редактора в редакції «Спорт» РЦТМ ТОВ «Тонис-Юг», згодом став менеджером з реклами комерційного відділу ЗАТ «Міжнародний медіа-центр СТБ».

З 2010 року Андрій Лісовик працював на комунальному підприємстві «Група впровадження проєкту з енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва»: обіймав посади заступника директора з енергоменеджменту, керівника центру моніторингу та диспетчеризації, начальника відділу енергетичного менеджменту та сервісу. До призначення на посаду заступника голови КОДА був начальником управління енергетичного менеджменту та розвитку цього підприємства.

Загальний стаж роботи Андрія Лісовика становить 13 років і 8 місяців.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300