Громада Ірпеня провела борчиню Ірину Коляденко на Олімпіаду

2

Сьогодні мешканці Ірпінської громади провели чемпіонку України та Європи з вільної боротьби Ірину Коляденко до тренувального табору, звідки за кілька днів вона відлетить до Токіо на Олімпіаду. Про це повідомив Ірпінський міський голова Олександр Маркушин на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ну що ж, наша борчиня Ірина Коляденко разом із тренером Володимиром Яременком вирушили до тренувального табору, звідки за кілька днів відлетять до Токіо на Олімпіаду. Разом із собою вони візьмуть прапор Ірпеня, який я сьогодні їм передав. Вірю, він обов’язково розгорнеться над олімпійським п’єдесталом! Дякую кожному, хто прийшов провести нашу олімпійську надію, а Ірині та Володимиру спасибі за чудовий подарунок громаді — пам’ятний знак «Дорога до Токіо», як символ того, що цей шлях наші спортсмени пройшли з потужною підтримкою Ірпінської громади. Удачі тобі, Іро! Ми — з тобою!», — написав Маркушин.

1

Нагадаємо, літні Олімпійські ігри пройдуть в Токіо з 23 липня по 8 серпня. Перша сутичка Ірини Коляденко має відбутися 3 серпня.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300