Інфекційне відділення Ірпінської лікарні отримало подарунки від «CEO Club Ukraine» і компанії «Ecosoft» (відео)

Інфекційне відділення Ірпінської лікарні отримало в подарунок ще 200 захисних костюмів для лікарів. Вироблений спецодяг у Китаї, сертифікований в Україні й відповідає усім вимогам Міністерства охорони здоров’я. Закупив його бізнес-клуб «CEO Club Ukraine», а передав подарунок медикам власник компанії «Ecosoft» Андрій Мітченко.

Антон Довгопол, директор КНП «Ірпінська центральна міська лікарня»:
«Я хочу подякувати за те, що бізнес відволікається й підтримує нас, бо крім того, що ми отримали засоби індивідуального захисту — респіратори, маски, захисні костюми в кількості 200 штук, і ми повністю забезпечені й наші лікарі в безпеці — то ще була пророблена велика робота, і я хочу вам подякувати».

Олександр Маркушин, перший заступник Ірпінського міського голови:
«Їхня компанія не тільки подарувала нам систему водоочищення, вони ще дуже потужно допомогли нам купити нові вікна, нові двері в інфекційне відділення, вони брали безпосередню участь у будівництві цього відділення. За це ми теж дуже-дуже дякуємо».

Окрім захисних костюмів, представники «Ecosoft» привезли й засоби власного виробництва: маски і два види антисептика: для рук і для господарської діяльності.

Андрій Мітченко, власник компанії «Ecosoft»:
«Я пишаюсь тим, що взагалі робить у місті ірпінська громада. Я вважаю, що це найкращий досвід, який узагалі є в цій країні. Тому, якщо ми можемо це підтримати, то це для нас круто».

Зараз у відділенні лікується дев’ять пацієнтів. У чотирьох із них підтверджений коронавірус. Один — із підозрою. Ще четверо – з іншою інфекційною патологією. Власник «Ecosoft» до відділення завітав уперше після того, як його відремонтували. Каже — оновленнями вражений.

Андрій Мітченко:
«Я бачив багато лікарень у своєму житті, але це насправді сучасна лікарня, яка повністю відповідає європейським або американським зразкам. У таку лікарню не соромно зайти і не страшно потрапити».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV та отримуйте якісну інформацію!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300