Інвестгрупа «Molodist» і Товариство «Відважних» долучилися до екологічної акції «Greening of the Planet»

Photoeditorsdk Export 2021 10 30t161641.283

30 жовтня в Дубачевському лісі, що неподалік від с. Лебедівка Вишгородського району Київської області, колектив Товариства «Відважних» разом із колегами із Інвестиційної групи «Molodist» узяв участь у масштабній екологічній акції з висадки сосен і дубів у рамках міжнародного проєкту «Greening of the Planet». Про це повідомляє сайт ІГ «Molodist».

Компанії були представлені трьома учасниками Інвестиційної групи «Molodist» і сімома учасниками Товариства «Відважних». Загалом участь в акції взяли представники 14 організацій з усієї Київщини. Разом вони висадили  10 000 саджанців дерев.

Мета проєкту «Greening of the Planet» – відновити та покращити екосистему Землі. Місія проєкту – посадити 100 мільйонів дерев та залучити до їхньої висадки 100 мільйонів людей до 2023 року.

Як зазначили організатори, в рамках проєкту планується друк книги «Greening of the Planet» та гала-вечір для підбиття підсумків.

Ініціював екологічну акцію благодійний фонд «Озеленення України» за підтримки Міндовкілля, Держлісагентства та Міністерства закордонних справ України. Національними партнерами виступили БФ «Помогатор», бізнес-клуб «CEO Club Ukraine», закритий жіночий бізнес-клуб «Business Woman Club», компанія «Ugears», компанія «Бетон Енерго», НАК «Нафтогаз України», Slots City Foundation. Партнери – «Укр-Китай Коммунікейшн», «Arena CS», «Vector-VS», «Юнік Трейд Ко», «Energy 365», «FіnStreаm», «Eva Lab», «Mozgi Group», «Akvilon Group». Інформаційні партнери – UA: Суспільне мовлення, журнал «BusinessWoman», «Українська правда», «Світове Українство», «Viva!».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300