Інвестиційна група «Molodist» і Товариство «Відважних» розпочали будівництво КНС в Ірпені

Whatsapp Image 2021 12 26 At 22.53.35 2 1024x768

Інвестиційна група «Molodist», Товариство «Відважних» та низка інших компаній розпочали спорудження власним коштом каналізаційно-насосної станції (КНС) по вулиці Технологічній в Ірпені (навпроти житлового комплексу «Burgundia»). Про це повідомляють сайти ІГ «Molodist» і ТОВ «Відважних».

Зазначається, що запуск станції вирішить проблеми водовідведення в мікрорайоні, який охоплює вулиці Технологічну, Джерельну, Мечникова, Сковороди, Новооскольську та інші.

«Наразі оплачено та закуплено основні пристрої та матеріали для майбутньої КНС. Спорудження станції буде завершено до кінця весни 2022 року. У перспективі дана каналізаційно-насосна станція буде використана для каналізування села Михайлівка-Рубежівка, яке входить до складу Ірпінської територіальної громади. Після завершення будівництва «Molodist» та «Відважних» передадуть КНС у власність міста», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, земельну ділянку для спорудження каналізаційно-насосної станції передала цього року у власність Ірпінської громади Інвестиційна група «Molodist».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300