Інвестиційна група «Molodist» розпочала будівництво в Ірпені ЖК «Burgundia 3» (фото)

Imgonline Com Ua Bigpicture Fojd0nj9nnkjxoun

Інвестиційна група «Molodist» розпочала роботи на будівельному майданчику житлового комплексу «Burgundia 3» в Ірпені – там уже залили фундамент і здійснюють цегляну кладку. Про це інформує сайт компанії. 

«»Burgundia 3″ – новий проєкт Інвестиційної групи «Molodist». Сучасний та зручний житловий комплекс комфорт-класу, що складається з 12 п’ятиповерхових будинків, який ідеально підійде як молодим сім’ям з дітьми, так і літнім людям. Споруджують комплекс за цегляною технологією будівництва на основі монолітно-збірного фундаменту. Будинки утеплені мінеральною ватою, фасад – з декоративної штукатурки. Територія комплексу закрита від автомобілів та облаштована з урахуванням сучасних тенденцій: пішохідні доріжки, зони для відпочинку, ландшафтне озеленення і, звичайно ж, власний променад та центральна площа! Для дітей передбачені ігрові та спортивні майданчики. Для молодих і активних – зручний зв’язок з містом, розвинена інфраструктура в самому мікрорайоні. Для старшого покоління – тиша і спокій. «Burgundia 3» – тут є все для Вашого сучасного і комфортного життя, роботи та творчості!» – розповідається на сайті.

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення та унікальні технології проєктування  і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси в Ірпені та інших населених пунктах Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також збудувала найкращі інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – наголошують в ІГ «Molodist».

Зазначається також, що додаткову інформацію про умови продажу та відповіді на інші запитання стосовно житлових комплексів Інвестиційної групи «Molodist» завжди можна отримати у відділі реалізації нерухомості.


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

НОВИНИ

Молодіжний парламент Ірпеня співпрацюватиме з Освітньою академією "UAdvise" (відео)

18 Apr 20:38

Детальніше
Як зацікавити дитину українськими міфами: Нік Лисицький презентує новий мультивсесвіт за мотивами української міфології

18 Apr 16:05

Детальніше
Мільйон в Ірпені й триста тисяч в Обухові: скільки заробляють "земельники" у міськрадах Київщини

18 Apr 15:46

Детальніше
В Ірпені відкрилася міні-виставка картин «Ірпінь: поранений, але нескорений»

18 Apr 14:54

Детальніше
Діток з Ірпінської громади запрошують на майстер-клас з розпису писанок

18 Apr 14:38

Детальніше
У Бородянці плестимуть маскувальні сітки

18 Apr 13:47

Детальніше
В Ірпені провели навчальні заняття з тактичної підготовки для учасників «Джури»

18 Apr 10:45

Детальніше
Як отримати податкові знижки розбиралися в ірпінському просторі «Вільна» (відео)

17 Apr 21:00

Детальніше
Всі новини
300x300