Інвестиційна група «Molodist» відзвітувала про хід будівництва ЖК «Фаворит Premium» (фото)

Photoeditorsdk Export 2022 01 30t193110.896

На будівельному майданчику житлового комплексу «Фаворит Premium», що зводиться Інвестиційною групою «Molodist» у місті Ірпінь, активно продовжуються роботи: в секції 1.1 будівельники продовжують заливати армопояс 4-го поверху, в секції 1.2 розпочали будівництво 9-го поверху, в секції 1.3 здійснюють перекриття 9-го поверху. Крім того, невпинно завозяться матеріали: цегла, плити перекриття, балконні плити, перемички, ФБС, підсипка тощо. Про це повідомляється на сайті компанії.

«Житловий комплекс «Фаворит Premium» розташувався в центрі м. Ірпінь, що знаходиться зовсім поруч із Києвом. До станції метро Академмістечко можна дістатися за лічені хвилини на власному автомобілі або ж громадським транспортом, який курсує кожні 5 хвилин. Зручна локація комплексу в центрі Ірпеня дозволяє дістатися в будь-яку точку міста за короткі проміжки часу. У пішій доступності – торгово-розважальний центр із кінотеатром, безліч магазинів, кав’ярень, стадіон, дитяча та доросла поліклініка. Поряд із домівкою розміщені школа, центри дитячого розвитку та дитячий садочок. Територія комплексу є закритою від сторонніх відвідувачів та машин і перебуває під цілодобовою охороною та відеонаглядом», – йдеться в повідомленні.

«Інвестиційна група «Molodist» – компанія, яка поєднує в собі багаторічний досвід будівництва, досконалі архітектурні  рішення  та унікальні технології проєктування і створення нерухомості. Наразі компанія споруджує житлові комплекси Ірпеня та Київщини: ЖК “Молодість”, ЖК “Олімп”, ЖК “Фаворит Premium”, ЖК “Irpin City”, ЖК “Chekhov Park”, ЖК “Атмосфера”, а також реалізувала найкращі  інфраструктурні об’єкти та пам’ятки культури в мальовничому Ірпені», – зазначається на сайті Інвестгрупи.

Про актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ІГ «Molodist» можна дізнатися на її сторінці в соцмережі «Instagram».

Нагадаємо, раніше компанія відзвітувала по хід будівництва житлових комплексів «Молодість», «Irpin City» та «Олімп».


Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!
300x300